A „mindenkire szabott” márka

Mióta megalapítottam az új cégemet, egyre több stressz ér. Nem tudom, mit kellene kezdjek magammal, igazság szerint egyre kevesebb alkalmam adódik arra, hogy a saját lelki életemre fordítsam a belső figyelmemet. A gyerekeimre is alig jut időm, amikor igen, akkor pedig elképesztően ingerült vagyok. Tudtam, hogy nem lesz jó, ha ez így megy tovább, akkor az a családunk kárára megy, a gyerekek fognak erre rászolgálni.

Szóval kitaláltam, hogy szükségem lesz valami elfoglaltságra. Törtem a fejem eleget, mégis mi legyen az: valami testmozgással kapcsolatos dolgot akartam, olyasvalamit, ami energikusabbá tesz, megdolgoztatja az izmaimat, és jobb lesz a kedvem tőle.

Kitaláltam, hogy veszek magamnak egy motort. Mindig is szerettem a száguldást, a véremben volt. Az első autómat úgy törtem össze, hogy túl gyorsan mentem az autópályán. Mindenesetre mindig is imádtam a hajtást, a sebességet. Persze ezzel még nem volt elintézve minden, hiányzott a fele felszerelésem attól függetlenül, hogy a motor a birtokomban volt, a birtokomban tudtam már.

Nagy volt a kétségbeesésem, hogy fogok így útra kelni, motorozni, száguldozni? Még motoros nadrágom sem volt. Elszomorodtam, beültem a nappaliba, megkértem a feleségemet, hozzon nekem egy kis szörpöt, hogy megnyugodjanak az idegeim. Elszürcsöltem, finom volt. Jó lett volna még egy pohárkával, mert rájöttem, hogy nincs több ötletem.

Aztán elszundikáltam, és megerőltettem magamat. Judittal arra jutottunk, hogy a motoros nadrág a legelemibb szükséglet, szóval mindenképpen azt kell először vásárolnunk. Böngésztük a netet, míg végül rátaláltunk a legkülönlegesebb, leginkább minőségi motoros nadrágra. Annyira csinos volt, marhabőrből készült, kiváló viselet túranadrágnak. Mindenképpen szerettem volna magamnak, szóval rendeltem belőle egyet. Később kiderült, hogy a szomszéd, a motoros Pista is ezt a márkát viseli a sporthoz, a száguldáshoz, szóval összeültünk egy délután egy borra, számoljon be nekem a jó szomszédságunk örömére, mennyire elégedett a szerkójával.

Pista elmondta, hogy a naci kiválóan szolgál, hogy pont annyira nyúlik, amennyire ő szeretné, és még egyik évszakban sem hagyta cserben. Neki évek óta megvan a szerkó, és nagyon imádja. Abba is beletett már jó sok kilométert, és nem tudja, hogy a motort, vagy inkább a nadrágot szereti-e már jobban.

Elégedetten, és egy csöppet becsiccsentve a jó keleti bortól indultam haza, izgulva csomagom megérkezéséért. Néhány nappal később megjött a sixgeartól rendelt nadrág, alig vártam, hogy felpróbálhassam. Szinte állati dühönséggel vetettem rá magamat a dobozra, szétszaggattam, hogy magamra aggathassam próba nélkül is kedvenc ruhámat.

Utólag is bebizonyosodott, ez szerelem volt első látásra. A nadrág tökéletesen a méretem volt, és elképesztően jól is állt nekem. Érdekelt, hogy a valóságban hogy szuperál, hogy a gyakorlatban mennyire vagyunk összhangban az anyaggal. Úgy néztem ki, mint egy Adonisz, amikor felpattantam gyönyörű lovamra, a szép motorra.

A nadrág tényleg olyannak bizonyult, amilyennek Pista mondta. Ott feszült és ott nyúlt, ahol kellett, szinte mérnöki pontossággal. Elképedtem teljesen ettől, és miután hazaértem, esküt tettem Juditnak, hogy az összes többi kelléket, ami szükséges lesz a későbbiekben a motorozáshoz, a motoros csizmát, a dzsekit, és kabátból amúgy mindig kettő kell, a kesztyűt, és minden járulékos dolgot a sixgear márkájától fogjuk beszerezni.

Szívem minden szeretetével és jóindulatával ajánlom a sixgear termékét a lelkes kezdő, és a már vagány haladó társaságnak is, hiszen ez egy olyan márka, amely mindenkire szabott!