Az új gyerekülések a kocsiba

Mikor elindítottam a vállalkozásomat, nagy kockázatot vállaltam. Tudtam, hogy egy saját cég nem életbiztosítás, mert nem jelent folyamatos, kiegyensúlyozott jövedelmet, egyszer fent, egyszer lent, mint ahogy azt mondani szokták, de mégis azt gondolom, hogy egy szebb jövőt biztosíthatok vele a gyerekeimnek, ha nem alkalmazottként, hanem vállalkozóként keresem a kenyeremet.

Ez gyakorlatilag már meg is mutatkozott abban, hogy az első fél év után tetemes bevételre tudtam szert tenni. Ennek köszönhetően pedig sokkal több mindent megengedhettünk magunknak, és a gyerekeknek is sokkal több mindent meg tudtunk venni, mint korábban.

Ékes példája ennek a gyerekülés. melyik szülő ne akarna extra biztonságos és kényelmes gyermekülést a gyermekének. Szerintem mindegyik szülő fontosnak tartja, hogy ebből jó minőségűt vegyen, de azt meg is kell tudni fizetni, és aminőségi dolgokat nem aprópénzért adják. Nos, a sikeres vállalkozásomnak köszönhetően mind a két gyereknek tudtunk venni pontosan olyan gyerekülést kocsiba, amilyet szerettünk volna. Isofix rendszeres, 5 pontos biztonsági öv, kényelmes kialakítás, praktikusság, szellőző anyag, hogy ne izzadjanak bele, ráadásul olyan árban sikerült hozzájutnunk, hogy én nem is gondoltam volna, hogy ilyen árban lehet ennyire profi gyereküléseket venni. A feleségemnek köszönhető ez a kedvező ár, hiszen addig bogarászott az interneten, míg rá nem talált a Babaverda oldalára, ahol a nevével ellentétben nem csak babakocsikat, de ilyen szuper gyereküléseket is lehet találni, nagyszerűen széles választékban. Olyan sok, jó van nekik, hogy alig tudtuk kiválasztani, melyik legyen a befutó. aztán olvasgattunk véleményeket a neten, és azt vásároltuk meg, amelyik a legjobban tetszett. Persze, mielőtt megvettük, a gyerekeknek is meg szerettük volna mutatni, hogy egy csapatként döntsünk, így elmentünk Csepelre a fizika boltjukba, ahol ki is tudtuk próbálni őket. Még családi programnak sem volt utolsó, a gyerekek nagyon élvezték, hogy beülhetnek egy csomó gyerekülésbe, és végül együtt választottuk ki, melyik legyen a befutó.

Azóta is nagy örömmel használják, már alig várják, hogy beleülhessenek, és mindig elmondják, hogy a sajátjukat ők választották, akkora élményt jelentett ez nekik. Én pedig nagyon örülök neki, hogy a családomat boldognak látom, és hogy a gyerekek biztonsága is tökéletesen meg van teremtve ezekkel a szuper gyerekülésekkel.

Ha ebből az aspektusból nézem, egyáltalán nem bánom, hogy megalakítottam a cégemet. lehet, hogy nem mindig kellemes és kényelmes, de sokkal több perspektívát ígér, és amikor látom, hogy milyen örömöt és biztonságot tudok a családomnak nyújtani, az bőven megéri nekem a sok fáradalmat és idegeskedést.

Elgondolkoztam rajta, hogy ha nem teszem meg ezt a lépést, valószínűleg sosem tudtuk volna megengedni magunknak ezeket az üléseket. nem azért mert drágák, hanem azért, mert örültünk neki, ha az alapkiadásainkat tudtuk fedezni, és az ilyen jellegű kiadások egyáltalán nem fértek úgy bele. Most pedig elképesztően jó érzés volt, hogy egy minimális lemondással sem járt ez a beruházás, tulajdonképpen elmondhatom, hogy a háztartás költségvetése szempontjából meg sem éreztük.

És mi az öröm, ha nem ez? A lehetőségek tárháza, amikor az ember meg tudja adni a családjának, amire szükségük van. Már csak azt kell kitalálnom, hogy mivel lepjem meg a feleségemet, mert neki is szeretnék valami szuper ajándékot venni, hálám jeléül, hogy mindig, még a legnehezebb helyzetben is kitart mellettem és támogat. Nagyon elégedett vagyok most az életemmel, és úgy érzem, egy ember ennél többre, mint ami nekem megadatott, nem is vágyhat!