Magán fogorvosnál jártam Budapesten, cégalapítási tanácsadás helyett

Felmentem Budapestre, mert egy barátom cégalapításhoz kért tőlem segítséget. Már reggel, mikor elindultam éreztem, hogy nem lesz jó napom, mert egy ideje nő a bölcsesség fogam és nem fáj folyamatosan, csak néha-néha, de ez most pont egy olyan nap, amikor nagyon. Próbáltam koncentrálni, de már a vezetés közben is a kínok kínját éltem át, és mikor odaértem, annak örültem, hogy még egyben vagyok, Hiába kapkodtam be fájdalomcsillapítókat, egyszerűen, nem javult. Emiatt sajnos nem voltam túl nagy segítségére a barátomnak, mert ahelyett, hogy én adtam volna neki tanácsokat, végül ő adott nekem, mégpedig azt, hogy menjek orvoshoz. Vidéken nem éppen úgy működik az orvoshoz járás, hogy oda telefonálok és már mehetek is, de itt a fővárosban ez kicsit másként működik. A barátom elmondta, hogy van egy híresen jó magán fogorvos Budapesten.

Ha jót akarok magamnak, sehova máshova, csak oda menjek. Én meg is fogadtam a tanácsát, bejelentkeztem és már tudtak is fogadni, akkora szerencsém volt, mert ilyen fájdalmak közepette biztosan nem tudtam volna haza vezetni.

A doki nagyon profi volt, sokkal kevesebb idő alatt, mint gondoltam kivette a fogamat és szuper tanácsokkal látott el, hogy hogyan védhetem a fogamat a továbbiakban.

Végül úgy döntöttem, nem megyek egyből haza, maradtam még. A barátom elszállásolt a lakásában, és másnap, amikor már sokkal jobban voltam, tudtam segíteni is neki a cégalapításban. Így segítjük mi egymást jó barátok, ki, miben tud a másik segítségére lenni.