Cég alapítás vagy család alapítás?

Üzletasszonyként, bevallom tudok egy-kettőt a cég alapításról. Mivel nekem is saját, jó működő cégem van, végigjártam már az utat, ami egy cég elkezdéséhez szükséges. Nem csak az alapgondolat a fontos, hanem a részletekre is ügyelni kell. A kulcs, a pontos tervezőmunka. A lényeg itt is az apróságokban rejlik, ezért nagyon fontos, hogy körültekintően válasszunk a lehetőségek közül.

Amikor anya lettem, szembesültem azzal, hogy valamilyen szinten a család alapítás hasonlít a cég alapításhoz. A legfontosabb összetevő persze maga az ötlet, vagy esetünkben a baba, mégis utána rengeteg elintézendő és eldöntendő dolgot kell figyelembe venni.

Talán a rengeteg beszerezni való, babaholmi, kelengye jelenti a legnagyobb problémát. Persze mindenki szeretne költséghatékonyságra törekedni, ugyanakkor a gyermekünk egészsége és biztonsága a legfontosabb, és ezért semennyi pénzt nem sajnálunk. Úgy gondolom, hogy itt is, mint a legtöbb dologban, van arany középút. A minőség elengedhetetlen, akármit szeretnénk vásárolni, ugyanakkor érdemes átnézni a piacot, hogy hol van a legolcsóbb lehetőség. Tehát a jelszó az ár-érték arány.

Vegyünk egy példát. A babakocsi egy elengedhetetlen kellék. Mindenkinek, aki gyermeket szeretne be kell szereznie egyet előbb-utóbb. A piac pedig hatalmas, rengeteg a választék, mind árban, mind minőségben. A sport babakocsi viszont egy jó megoldást jelenthet.

A sport babakocsiban az ülés formája más. Nem mózeskosár van a szerkezetre illesztve, hanem egy direkt erre a célra kialakított ülés. Vannak olyan modellek, ahol mind a kettő beszerelhető, tehát egyszerre lehet újszülöttnek való és sport babakocsi is.

Fontos kritériumokat felállítanunk arról, hogy egészen pontosan milyen babakocsit szeretnénk. A legfontosabb nyilván a gyermek biztonsága lesz. Ezért először azt kell megnéznünk, hogy mennyire tartja biztosan a sport babakocsi a gyereket. Amit én választottam végül modell, ennek a kritériumnak remekül megfelel, mert a gyerek semmilyen körülmények között sem tud kiesni. Aztán ott van a fékező rendszer, ami szintén életbe vágó. Szerencsére a sport babakocsik biztos fékrendszerrel működnek, amelyet egy lépéssel tudunk irányítani.

A higiéniáról se feledkezzünk meg. A sport babakocsikon az üléshuzat leszedhető és könnyedén mosható is. Ezzel megvédhetjük a gyermekünket a szennyeződésektől.

A második szempont a kényelem. A gyermek kényelme is biztosítva van, ha sport babakocsit választunk. Mert az ülés kifejezetten erre lett tervezve. Több ponton állítható, esővédővel ellátott, párnázott. A mi kényelmünk is garantálva lesz, hiszen a sport babakocsi könnyű, egyszerűen manőverezhető a nagy szabadságfokot biztosító kerekeknek köszönhetően, és minden felületen jó haladást biztosít. Továbbá összecsukható is, így a tárolását rendkívül egyszerű megoldani, és a szállítása sem lehetne könnyebb. Csak gyorsan összecsukjuk a babakocsit, és már mehet is az autó csomagtartójába.

Az ülés alatt pedig a vázra szerelve egy tágas kosár kap helyet. Ebben tudjuk szállítani a babaholmikat, a táskánkat, vagy akár a bevásárlást.

Tehát a sport babakocsi a legjobb választás, amit ilyenkor hozhatunk. Én ezt a weboldalt ajánlom: sport babakocsi, mert itt kedvező áron szerezhetünk be nagyon jó minőségű termékeket. Sőt, egy bizonyos összeg fölött a szállítás is ingyenessé válik.

Tehát így értem azt, hogy igyekezzünk a legjobb, legkörültekintőbb dolgokat választani. Ez ily olyan csak mint cégalapításkor. Persze a végeredmény és a cél teljesen más, de az elv nagyon hasonló. Én már csak tudom.