Cégalapítás és táskavásárlás

Gazdasági társaságot, vagyis céget az idei évben, hazánkban alapíthat természetes, illetve jogi személy. Ehhez meg kell felelni a vonatkozó hatályos jogszabályoknak. Ez azt jelenti, hogy az alapító személy cselekvőképes vagy szerződésképes, illetve nem áll hatósági vagy bírósági eltiltás hatálya alatt.

Mindezt az információt (hiába tanultam az egyetemen is, de) a neten szintén megtalálhatjuk, ahogyan még számos hasznos dolgot, én például gyakran vásárolok online a különböző webáruházakból.

Például kiegészítőket, öveket és táskákat! Az Anna táska webshopjában mindig találok valami nekem tetsző darabot, csak győzzem visszafogni magam, hogy ne ott költsem el az összes pénzem… Csak keress rá: Válltáskák – Anna táska webáruház, és megérted majd, miről beszélek! Már anyukámnak is nem egy darabot vásároltam innen, mert úgy érzem, hogy vannak olyan márkák, amelyek inkább az ő korosztályát célozzák meg, míg a többi pedig inkább a fiatalabb generációt. De kortalan és akár unisex darabok is szép számban előfordulnak az online shopban, így akár férfi rokonainkat is meglephetjük valamivel az Anna táskától.

Ha megnézted, mi lapul a Válltáskák – Anna táska webáruház címszó alatt, ajánlom, hogy keress rá a pénztárcákra is. Az enyém is onnan van, mármint az Anna táskától, már két éves, össze-vissza dobálom táskából táskába, de semmi baja sincs! Ez egy Anekke darab, és úgy érzem, nagyon megérte befektetnem rá. Szerencsére gyakran vannak akcióik, sőt, eddig mindig az volt, amikor rendeltem, így kevésbé van bűntudatom, hogy ennyit vásárolok tőlük. A törzsvásárlói pontgyűjtő rendszerük is segít abban, hogy még egy kicsit spóroljak, ugyanis a vásárlások bizonyos százalékát automatikusan jóváírják a pontgyűjtő számlánkon, ami később levásárolható.