A cégalapítás sosem egyszerű, főleg ha az elemek is ellenünk játszanak

Kicsit több mint fél évvel ezelőtt, több hónapos szervezkedés és ügyintézés után az egyik legjobb barátommal megalapítottuk a saját cégünket. Meg kell, hogy mondjam, nem volt egyszerű menet. Rengeteg papírt kellett beszereznünk, engedélyeket intéznünk, és miegyéb mást. De a munkánk kifizetődött, és januárban megkezdhettük a közös munkánkat.

Az alapítás utáni első lépés volt egy ideális irodahelyiség találása. Szerencsére ez viszonylag hamar meg is lett, mi pedig nagy örömmel és hatalmas tervekkel költöztünk be az irodába. Az örömünk azonban sajnos nem tartott túl sokáig, ugyanis pár héttel később arra lettünk figyelmesek, hogy a lefolyóból elkezdett visszaszivárogni a víz. Mondanom sem kell, nem volt valami bizalomgerjesztő látvány.

Már csak ez hiányzott… alig indítottuk el a céget, és máris valami probléma akad az irodával. Azonnal találnunk kellett hát egy szakembert, aki ért a duguláselhárításhoz, így lázas keresgélésbe kezdtünk az interneten. Így jutottunk végül el a VizGazFutesSzerelo24-hoz. Ők egy olyan cég, akik már 30 év tapasztalatával állnak neki a hibaelhárításnak. És a mi nagy szerencsénkre, nem csak víz-, gáz-, és fűtésszereléssel, hanem duguláselhárítással is foglalkoznak.

Az oldalt olvasgatva egyre biztosabbak lettünk abban, hogy a VizGazFutesSzerelo24 lesz a tökéletes választás. Hogy mi győzött meg minket erről? Először is az, hogy akár már 1 órán belül ki tudnak jönni, ha életbevágóan fontos ügyről van szó – véleményünk szerint a miénk az volt. Másodszor pedig, a nap 24 órájában elérhetőek a telefonos ügyeletüknek köszönhetően. Harmadszor pedig, ha végül bármilyen munkavégzés történik, nem számolnak fel külön kiszállási díjat. Ők a mi embereink! -gondoltuk.

Nagy reményekkel hívtuk fel a VizGazFutesSzerelo24 oldalon található telefonszámot. A telefont egyből föl is vették, így előadhattuk minden gondunkat-bajunkat, és a vonal másik oldaláról igyekeztek megnyugtatni bennünket, hogy egyet se féljünk, hamarosan jön a felmentő sereg, és a dugulás el lesz hárítva. Ehhez az ígéretükhöz tartották is magukat, 1 órán belül már csöngetett is a szerelő. Egyből bele is vetette magát a feladatába, és közben tájékoztatott minket arról, hogy mi okozta a gondot, és hogy ez a jövőben hogyan lesz elkerülhető. Azt is elmagyarázta, hogy jól tettük, hogy nem estünk neki magunk az elhárításnak csőgörénnyel vagy akármilyen más eszközzel, mert azzal még csak nagyobb bajt hozhattunk volna a fejünkre. Duguláselhárításkor elengedhetetlen a szakértelem és a profi eszközök.

Rövid időn belül megoldódott a probléma, a szerelő adott számlát, amit be tudtunk nyújtani a helyiség tulajdonosának (mi ugyanis csak béreljük az irodát), így hát minden jó, ha a vége jó.

Legyen szó akár duguláselhárításról, akár bármilyen más problémáról, a VizGazFutesSzerelo24-ra számítani lehet. Minket megmentettek egy nagyobb kártól, és nyugodtan dolgozhattunk tovább. Máskor is őket fogjuk hívni, ez már biztos!