A topcegalapitas megmutatja mik a cégalapítás feltételei 2021-ben

A topcegalapitas egy cégalapítással és székhelyszolgáltatással foglalkozó cég. Weboldalukon a három általuk kínált szolgáltatáscsomag igénybevétele mellett lehetőség van arra is, hogy tájékozódjunk különböző cégalapítással kapcsolatos témakörökben. Például megtudhatjuk, milyen feladatok elvégzése szükséges a papírmunka lebonyolításának megkezdése előtt és az aláírás után. És a cégalapítás költségeit is megismerhetjük. Valamint naprakész tájékoztatót olvashatunk a cégalapítás feltételeiről is.

Ezekkel a feltételekkel indítható cég 2021-ben

A topcegalapitas oldala a következő feltételeket gyűjti össze a cégalapításhoz:

  • A papírok aláírásakor minden résztvevő tagnak be kell mutatnia érvényes személyi okmányai közül a lakcímkártyát, a személyi igazolványt és az adókártyát.
  • Abban az esetben , ha nem a topcegalapitas székhelyszolgáltatásának igénybevételével, hanem saját székhellyel indítanánk céget, az aláírásra vinni kell egy hozzájáruló nyilatkozatot is. Az ehhez szükséges formanyomtatványt a cégtől igényelhetjük.

Az oldal külön listázza az ügyvezetőhöz és a cégtulajdonoshoz kapcsolódó cégalapítási feltételeket. A megjelölt ügyvezetővel kapcsolatban a következő tényezőknek kell teljesülnie:

  • cselekvőképes, min. 18 éves személy,
  • semmilyen szempontból nincs eltiltva attól, hogy ügyvezetői posztot tölthessen be,
  • tiszta erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezik.

A cégtulajdonossal kapcsolatban ugyanazok az elvárások érvényesek, mint az ügyvezetőre vonatkozóan. A különbség annyi, hogy a tulajdonosnak nem kell 18. életévét betöltött személynek lennie, illetve nem három, csak egy szempontból nem lehet eltiltva a poszt betöltésétől.

A topcegalapitas oldalát mindenképp érdemes felkeresni

A topcegalapitas alapvetően tehát a cégalapításhoz kapcsolódó papírmunka lebonyolításában, illetve székhelyszolgáltatásban segítséget nyújtó cég. Weboldaluk felkeresése azonban akkor is ajánlott, ha még nagyon messzinek érzed a papírmunka megkezdését. Ugyanis az oldalon számos fontos kérdéssel kapcsolatban tájékozódhatsz, amik segítenek eldönteni, valóban készen állsz-e arra, hogy saját céged legyen.