Az irodába új fűtési rendszert szereltettünk

Egy jó vezető tudja, hogy a dolgozók akkor tudnak igazán hatékonyan munkát végezni, ha jól érzik magukat a környezetükben. Ez sokféle dologtól függ, és ezek közül a lista elején áll a hőmérséklet.

Sokszor nem is gondolunk bele, hogy mennyi múlik azon, hogy éppen milyen a hőérzetünk. Emlékezz csak vissza egy forró nyári napra, amikor legszívesebben csak hevertél volna az árnyékban, vagy a strandon a víz mellett egy könyvet olvasgattál volna, de muszáj volt bemenned dolgozni. De még bent is akkora volt a hőség, hogy képtelen volták koncentrálni, leginkább csak bambultál magad elé estig, mert nem tudtál dolgozni rendesen. Most képzeld el a másik esetet, hogy hideg tél van, nem működik a fűtés, és te azért nem tudsz dolgozni, mert vacognak a fogaid, és éppen az köti le minden agysejted, hogy vajon mikor fogsz odafagyni a székhez.

Ezek az extrém körülmények egyrészt egészségtelenek, hisz nagy bajt okozhat az is, hogy valaki nagy melegnek vagy nagy hidegnek van kitéve hosszabb ideig. De emiatt az ember még a munkáját sem tudja elvégezni rendesen, ami a cégnek is hátrányos.

Ezért minden vállalkozásnak kötelessége, a saját és mások érdekében is, hogy megfelelő körülményeket teremtsen az irodában, ahol jó dolgozni.

Ezért költök olyan fejlesztésekre, mint például ez a multi klíma szett. Ennek több előnye is van, egyrészt nagyon jó a teljesítménye, másrészt hosszú távon költséghatékony, továbbá mínusz 20 fokig fűteni is lehet vele. Valamint 2 + 3 év garancia van rá, ami egy plusz biztosíték, ha esetleg hiba lépne fel. A beszerelése se okoz gondot, hisz egy profi csapatot hívok el, akik rövid idő alatt, mindenféle kár és nagyobb kosz nélkül el tudják végezni a telepítést.

Emellett ezeknek az új rendszereknek olyan extra funkcióik is vannak, mint az automatikus újraindítás, ami akkor hasznos, ha áramkimaradás van, és ilyenkor az egység automatikusan újraindul, és megtartja az eredeti beállításokat. Van benne külön időzítő, amivel bármilyen időpontot be lehet állítani, hogy a rendszer mikor induljon el. Persze a pontos hőfokot is külön be lehet állítani, akár külön időpontok szerint is.

Van benne automatikus hibakeresés funkció is, ami akkor hasznos, ha valami hibát jelez a gép vagy esetleg működési rendellenességet, ugyanis megkönnyíti a szerelést is. Az intelligens leolvasztás elsősorban a téli hónapokban használható, és ez arra jó, hogy a fagyban megvédi az elektromos egységet, valamint biztosítja a jobb hatásfokú fűtést is.

Én az ilyen praktikus megoldások híve vagyok, és hogy a munkatársaim is jól érezzék magukat, hamarosan beszereltetem a split klímát, ami minden kinti időjárási körülmény mellett kellemes hőmérsékletet teremt meg az irodában. Így ők is lelkesebben jönnek dolgozni.