Online Penny akciós újság a céges beszerzésekhez

Ha az embernek cége van, pláne, ha embereket is foglalkoztat, akkor bizony elég gyakran előfordul, hogy be kell szerezni ezt-azt. Toalettpapírt, zsebkendőt, kávét, tejszínt, meg hasonlókat, de csak ha vagy olyan jó fej, hogy a minimumon túl is biztosítasz fogyasztási cikkeket. Itt most nem az öntömjénezésen van a hangsúly, mert természetesen vállalkozóként és munkaadóként egyaránt kötelességem minden lehetséges feltételt biztosítani az alkalmazottaim számára. Aki csak dolgoztat, de semmit nem biztosít, az rabszolgatartó, legalább is az én meglátásom szerint. Viszont a beszerzéshez időről időre el kell látogatnom üzletekbe, ami nem mindig a legegyszerűbb, főleg az előtt nem volt az, mielőtt ismertem volna a akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag oldalt, és a hozzá tartozó többi webhelyet.

Ha véletlenszerűen megy az ember vásárolni, akkor bizony könnyen beleeshet abba a csapdába, hogy nem azt vesz, és nem annyiért, amennyiért tervezte, vagy amivel a legjobban járt volna. Mivel annyi szín-, forma- és illatinger éri az embert az üzletbe betéréskor, így a figyelem hajlamos el-elkalandozni, és észre se veszed, máris levettél a polcról valamit, amit kettővel lejjebb féláron is megtaláltál volna. Félreértés ne essék, nem azt akarom az egészből kihozni, hogy zsugori vagyok, hanem azt, hogy hosszú távon nagyon nem mindegy, hogy mennyit költ az ember napi cikkekre. Mert bizony igen súlyos összeg jöhet össze. A titkárnőmnek gyakran panaszkodtam erről, de szerencsés vagyok, mert a világ legtalpraesettebb hölgyével van szerencsém dolgozni. A mikor megelégelte, hogy erről nyavalygok (mert valószínűleg ez volt az indikátor), akkor előállt a akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag oldallal, és teljesen megváltoztatta a céges vásárlási szokásaimat!

Nem dörgölte az orrom alá, hogy életképtelen vagyok, nem viccelődött rajtam, egyszerűen csak a segítő szándék munkált benne, és ezt mélységesen becsülöm. Odahívott, hogy mutatni szeretne valamit, és a akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag weboldal volt nála megnyitva. Beletelt néhány pillanatba, mire felfogtam, hogy mit is akar ez az egész jelenteni. De aztán leesett, és rettentően megörültem a felfedezésnek. Itt megtalálható nem csak a Penny, de az összes többi nagy üzletlánc aktuális akciós újsága online lapozható formában, mindössze azért mutatta nekem ezt, mert ott vásárolok a legtöbbet. Egészen el voltam ragadtatva a szándéktól, és őszintén mondom, nagyon hálás voltam. Ezután akár nap közben, a székemben ülve online is összeválogathatok mindent, amit szükséges megvenni, nem kell hosszasan barangolni és feleslegesen több pénzt kiadni. Mindezért hála a akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag üzemeltetőinek, és természetesen a drága titkárnőmnek!