Melegben romlik a teljesítmény, akciósan sikerült klímákat szereltetnem az irodába

Céget alapítani a semmiből nagyon nehéz. Nem csak azt kell meghatároznunk, hogy mivel szeretnénk foglalkozni, de a tevékenységeink meghatározása mellett a másik legfontosabb dolog, hogy hol legyen a cégünk. Ez valójában a sikerünk egyik nagyon fontos tényezője. Nem csak a földrajzi helyzetről van szó, hanem arról is, hogy milyen környezetet teremtünk. Egy szép környezetbe a dolgozók is sokkal könnyebben járnak be.
Itt a nyár, a nagy meleg, nehezebben koncentrálnak az emberek, egy fáradt, melegtől nyűgös dolgozó pedig sokkal rosszabbul teljesít, bármennyire is igyekszik. Nem szabad elfeledkezni róla, hogy az irodában nem csak a megfelelő eszközöknek kell rendelkezésre állniuk, de a munkához megfelelő hőfokot is biztosítani kell. Gondoljunk csak arra, hogy mennyire megterhelő önmagában is egy irodai munka, mondjuk egy könyvelés, és ha ugyanazt a feladatot 25 helyett 30 fokban kell elvégezni, mennyivel figyelmetlenebb lehet az ember, s könyvelésen pedig rengeteget lehet bukni, nem lehet hibázni. De ez minden munkakörre igaz, az egyik legfontosabb feladatunk minimalizálni a hibalehetőséget.
Sokan nem gondolnak erre, nem gondolnak bele, mikor az irodákat tervezik, hogy nyáron mennyire meleg lesz, és mennyire lesz kényelmes, vagy kényelmetlen ott dolgozni.
A nyári meleg pedig könnyebben elviselhető, ha légkondicionált irodákban, helyiségekben dolgoznak az emberek.
Egy frissen alapított cég esetében rengeteg kiadással kell számolni, vannak dolgok, amiken nem érdemes spórolni, vannak dolgok, amiken pedig lehet, de a légkondicionálón nem érdemes. A legjobb, ha kifogunk valami akciót.

Klíma akció beszereléssel

Én az intensaklima.hu-ról szereztem a klímákat az irodánkba. Magán a klímán nem szerettem volna spórolni, de minek költsek feleslegesen olyasmikre, mint a felmérés, vagy a beszerelés, ha ingyen is, vagy akciósan megszerezhetem őket? Nagy tételben kellett rendelnem, így mindenképpen kapóra jött, hogy az Intensa klímákat házhoz szállítják, és a Fábián Group Kft. pedig fel is szereli őket. Egyszerűen meg tudtam rendelni a klímákat online, rengeteg időt spóroltam azzal, hogy nem mentem el boltba, nem kellett mindenhonnan ajánlatokat kérnem, mert itt könnyen, gyorsan elintézhettem mindent, és mikor hívtam őket, az ügyintéző teljes körű tájékoztatást adott róla, hogy hogyan is mennek a dolgok, és hogy van-e annyi klíma raktáron, amennyi nekem kell. Természetesen volt. Szerencsére nem csak olyan klímákat árulnak, amiket otthoni használatra készítettek, hanem vannak kifejezetten irodai klímáik is. Csendes, energiatakarékos, bírja a napi szintű használatot, és ehhez képest az ára nagyon kedvező. A telepítésen kívül vállalnak feltöltést, tisztítást, fertőtlenítést, és karbantartást is, valamint a garanciális feltételeik is kedvezőek, így nem kellett más cégeket felkeresnünk a későbbi munkálatok elvégzéséhez sem, ezzel rengeteg időt, energiát, és pénzt megspórolva, ami egy kezdő vállalkozás esetében fontos. A klíma, amit vettünk, nem is hangos, így egyáltalán nem zavarja a dolgozókat a munkájuk elvégzésében.
Minden a megbeszéltek szerint történt, hamar kijöttek, felszerelték a klímákat, aláírtuk a papírokat, megmondták a karbantartások és tisztítások lehetséges időpontjait is. Évente kétszer jönnek majd fertőtleníteni, mert a klímákban könnyen megtelepedhetnek a baktériumok, és nem szeretném, ha az irodában bárki beteg lenne a klíma miatt, így ezeket az ellenőrzéseket és tisztításokat kötelezőnek tartom.  Maximálisan meg vagyok elégedve a munkájukkal, szakszerűen, szépen helyezték fel a külső ventilátorokat is, és a belső terekben sem tettek semmilyen kárt. Összességében úgy gondolom, egy korrekt, profi csapattól sikerült megszereznem a klímákat, jó minőségben, jó áron, és külön sikerként könyveltem el magamban, hogy meg tudtam spórolni a beszerelés illetve a felmérés költségeit, és így is minden rendben ment. Az oldalon jól tudtam tájékozódni, a személyzet pedig hozzáértő és nagyon kedves volt.
Ha valaki esetleg az idei forró nyár után szintén klímákat szeretne venni, csak ajánlani tudom ezt a csapatot, érdemes követni a honlapjukon az akcióikat, mert így sokat spórolhatunk, ez egy cég alapításakor pedig nagyon fontos. És mikor irodát rendeztek be, ne felejtsetek el minden tényezőt számításba venni, ne spóroljatok a klímákon se.