Jégvarázsos játékot vettem a főnököm kislányának

A céget, ahol most dolgozom a nagybátyám, Lóri alapította. Még nagyon régen támadt az az ötlete hogy ő céget fog alapítani, és időt és pénzt nem spórolva törtetett előre, míg végül most már elmondható, hogy nagyon sikeres és jó profitot termel a cég. Így tehát most már ő nem csak a nagybátyám, hanem a főnököm is. El kell ismerni, jó főnök. Nagyon jól dolgozik, sokat tesz, és jól irányítja a csapatot. Olykor-olykor persze szigorú is, számon kéri rajtunk a dolgokat rendesen, de ez végül is érthető, így nem szoktunk haragudni érte. Mindenki próbálja a lehető legjobbat kihozni magából. Persze a többiek tudják, hogy ő a nagybátyám, de ez nem gond, mivel sok dolgozó rokon, barát vagy ismerős, és mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak. Általában próbál szigorúnak tűnni, de én ismerem. Tudom, hogy otthon a kislányával tea délutánokat rendez, de természetesen ezzel az információval sosem élek  vissza.

jegvarazsos jatek

Egyszer behívatott az irodájába. Pár perc múlva bementem, és már előre kezdtem félni, hogy valamit megint rosszul csináltam.

 • Nos, kedves Zsombor! Van fogalmad róla, hogy miért hívtalak ma be az irodámba?
 • Nem, Lóri. Sajnos fogalmam sincs!
 • Hát hétvégén lesz a kislányom, Dorka szülinapja! Erre szeretnélek meghívni a barátnőddel együtt.

Egy kő esett le a szívemről. Tehát nem csináltam semmit se rosszul, csak meg szeretett volna hívni egy szülinapi zsúrra.

 • Természetesen ott leszünk. Köszönjük a meghívást! – válaszoltam vidáman.
 • Na és Lóri! Mit szeret a lányod? Milyen játéknak örülne?
 • A Jégvarázs a kedvenc meséje. Minden jégvarázsos játéknak örülne.
 • Köszi a tippet!
 • Szívesen! De most már irány vissza dolgozni! – parancsolt rám.

Visszatértem a munkába, majd hazaérvén a barátnőmnek elmeséltem a történteket.

 • Hol vegyünk neki jégvarázsos játékot?
 • Talán az interneten is körülnézhetnénk, hiszen rengeteg jégvarázsos játékot lehet találni sokkal kedvezőbb áron.

Szét is néztünk, és ráakadtunk egy webshopra, ahol volt babától kezdve esernyőn át, a puzzle, meg a társasjátékok világán át minden. Színes volt a paletta. Alig tudtunk választani. Szerencsére a mesét a barátnőm is ismeri és szereti is, így kiválasztottunk egy elza babát. A feleségem szerint minden lány erre vágyik. Még ő is! És nem is volt olyan drága, pedig ezekért a Disney játékokért máshol rengeteget szoktak elkérni. Tetszett, hogy akár interneten keresztül és telefonon is megrendelhetjük. Végül a telefont választottuk, mert az sokkal gyorsabb. Ráadásul garanciát is vállalnak!

Gyorsan megrendeltük a babát, és röpke pár nap alatt kihozták. Élőbe még szebben nézett ki, mint a képeken! Szép szőke haj, hosszú kék ruha, és még öltöztetni is lehetett.

Elérkezett a várva várt hétvége, a meló után édes volt a pihenés, meg a sok étel amivel készültek a vendégek számára… a barátnőm örült, hogy nem kell főznie aznap.

Dorka, miután kibontotta az ajándékát, nagyon megörült neki.

 • Jégvarázs! A kedvenc mesém! – ujjongott.

Magához szorította a babát, és egész nap azzal játszott. Azt öltöztette, vetkőztette és hordozta magával minden hova. Lóri elismerően biccentett mikor odaadtuk az ajándékot. Aztán megkérdezte, hogy honnan rendeltük ezt a csodaszép babát. Talán külföldről? Aztán elmondtuk neki, hogy nem külföldről, hanem egy magyar webshopból rendeltük. Megmutattam neki az oldalt, és nagyon megtetszett neki. Mondta, hogy manapság annyi gagyi játék van, hogy egyszerűen alig lehet jót találni! De ezen az oldalon tényleg minőségi játékok voltak. És szépen vannak kategorizálva, így könnyebb a keresés! Aztán rendelt onnan még játékokat Dorkának, és mindegyiket hamar és maradéktalanul kihozták. Ez már valami! Még biztosan ajánlani fogom az ismerőseim számára, hiszen ha a főnöknek is tetszik egy szolgáltatás, az már tényleg valami, mivel neki elég nehéz megfelelni. Ezt én tudom a legjobban!