Az időjárás viszontagságai, motorozás, és a shiro bukósisakok

forest-547363_640Nem tudom, hogy nálatok milyen volt ma az időjárás, de felénk elég zord volt reggel. Azért most már érezni lehet, hogy egyre jobban ősziesre fordul az idő, és már igen csak elő kell venni a téli kabátot, vagy mint nálunk is, be kell gyújtani. Mondjuk a mi házunk elég jól le van szigetelve, így most is jó meleg van bent az nélkül, hogy be lenne fűtve…

Ilyen időben motorozni

Na szóval az időjárás sem volt egyszerű, ködös, párás, olyan amiben még felkelni sem lett volna kedvem, nem hogy még ki is mozduljak. Persze a párom mindig hisz az időjárásnak, és az első útja a garázsba vezetett. Még kérdeztem is tőle, hogy még az ajtóig sem látok el, mit akar ő ott? Persze mindezt azért, mert a garázsban nálunk nem autók, hanem motorok vannak. Ilyen időben…hiszen tudja, hogy nem szeretem, ha ilyen időben motorozni akar.

Nem elég, hogy még mérgelődtem is rajta, még azon is cinkelődött, hogy shiro bukósisakok közül válasszon, vagy ne. Persze ez sem mindegy, és az sem, hogy milyen színű. Na nehogy azt hidd, hogy ennyi féle van, csak a fél család motor őrült, és vagy fele cucc itt van nálunk, vagy éppen keringenek erre meg arra.

Hiába mondtam, hogy az időjárás, csúszik, nyálkás…de ő csak fújta, hogy délutánra jobb lesz, nem most akar kimenni.

Most, hogy már látom, hogy a nap fele elment, és tényleg kisütött a nap, és az út sem nyálkás…mit is mondhatnék. Tudom, hogy mennyire szereti azokat a kétkerekű járgányokat, és azt is, hogy hamarosan egy időre el kell felejtenie, mert télen szerencsére nem szokott motorozni. Meg persze amúgy is tud vigyázni magára, nem száguldozik, de hét féltem, nem tehetek róle.