A céged legújabb alacsony költségű mozgó reklámja

A cégalapítás kőbevésett szabályai mellett szeretnék most egy picit elmenni és inkább arra kitérni, hogy miként is tudod kihozni a legtöbbet a cégalapításodból, már ami a stílust és arculati dolgokat illeti.

Mindenki szereti, ha alkalmazottai egységes stílust képviselnek, jól gondolom? A múltkor találtam egy olyan oldalt, ahol egyedi póló tervezés is van és szerintem nagyon megéri a dolog. Gondolj csak bele: nemcsak a weboldaladdal, a névjegykártyáddal, esetleg autóddal képviseled magad és a céged, hanem mondjuk egy egyedi tervezésű pólóval. Először én sem akartam hinni ebben, mert most amúgy őszintén, nem mindegy, hogy mi van rajtad? Nos, a válasz engem is meglepett: nem. Mondom is miért.

Egy pár éve alapítottam cégemet, eleinte persze nem volt egyszerű, de idővel egy picit szerencsére minden jobban beindult. Akkoriban nem tulajdonítottam nagy jelentőséget az arculatnak, az volt a fő dolog, hogy végre beinduljon a vállalkozás és profitot is tudjak majd termelni. A hónapok múlásával egyre több üzlet jött össze, szóval örültem is neki nagyon. Egy bő egy év után jutottam el arra a pontra, hogy ideje kicsit valamit frissíteni a megszokottakon, mert bár megy az üzlet, rengeteget költök olyan reklámokra, amik őszintén nem is érik annyira meg. Ekkor kezdtem el keresni és kipróbálgatni pár dolgot több-kevesebb sikerrel. Aztán ahogy a csapat is nőtt, nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy valami újjal próbálkozzak. Egy először értelmetlennek tűnő internetes kutatás során találtam rá a tökéletes ötletre: egyedi céges pólók, amiket bárhol bárki viselhet és ezzel is folyamatos úgymond “reklámfelületet” biztosítva nekünk. Nem is hittem el, hogy addig ez még nem jutott eszembe. Fontosnak tartottam, hogy valami olyat tervezzek, amit tényleg felvennének az emberek és nem tér el nagyban a már megszokott márkák stílusától és fazonjairól. A lolmarkt.hu egyedi tervezésű pólói bizonyultak pedig legjobb választásnak. Mivel több, mint 20 darabot szerettem volna rendelni, felvettem az online ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket. Tervezés szempontjából voltak talán a legnagyobb problémáim (már ha ez mondható problémának), mert annak ellenére, hogy tudtam, mit szerettem volna körülbelül rajta, esztétikailag nem igazán voltam képben. Legnagyobb szerencsémre a lolmarkt.hu csapata profi és már pár gondolatból megértették, hogy mire is gondoltam. Fontos volt az egység kialakítása és az is, hogy a későbbiekben akár ki is tudjam majd sorsolni a megtervezett és elkészített pólókat. Plusz, ha mindannyian egy helyen vagyunk, nagyon jól fog kinézni, hogy ugyanazt a felsőt viseljük.

A tervezés és végső döntés folyamatát már csak az elkészítés és szállítás követte. Annyira flottul ment minden, hogy 2 munkanapon belül kézhez is tudtam venni a pólókat. Olvastam a honlapjukon, hogy jól dolgoznak, de a tapasztalat alapján is mondhatom, hogy valóban prémium minőségű mind a szolgáltatás, mind a pólók, amit tőlük rendeltem. Sőt, még a szállítással sem volt probléma. Miért is írom ezt kissé meglepődve? Biztos nem vagyok vele egyedül, de jártam már nagyon pórul futárcégekkel és úgy egyáltalán azzal, hogy a cég szimplán nem adja tovább az információt a kiszállítóknak, majd utána körözzük egymást napokig, de volt már olyan, hogy hetekig, hogy megkapjak valamit, amit rendeltem. Idegesítő, nem? Mivel az irodába kicsit körülményes bejutni, annak különösen örültem, hogy ők valóban átadtak minden információt a futárcégnek, amit én is megadtam, így a kézbesítés is simán ment és nem kellett még extra köröket futnom csak azért, hogy megkapjam a csomagot.

A következő és egyben utolsó “teszt” a kollégáim véleménye volt. Szerencsére mindenkinek nagyon tetszett maga az ötlet és a már elkészített póló is, úgyhogy nagy kő esett le a szívemről, hogy sikeresen végeztem el a feladatot. Azóta pedig már számtalan olyan vásárlóm volt, aki azért jött hozzánk, mert látta egy-egy kollégámat vagy ismerősömet a pólót viselni és úgy talált ránk. Mondom nektek, teljesen megéri ilyenbe fektetni és személyes tapasztalatból mondom, hogy megtérül a befektetés minden egyes forintja. Ha pedig úgy döntötök, hogy nektek is szükségetek van egyen pólóra, szívvel ajánlom a lolmarkt.hu-t, mert az egyedi póló tervezés királyai!