Irodába, tárgyaláshoz érdemes kiváló kávéfőzőt választani

Sok mindent elárul az ügyfélről, hogy milyen a kávéja

kávéfőző
A megfelelő kávéfőző sok mindent elárul az ügyfélről.

Ha valamit megtanultam a céges életem során az az , hogy ha ügyfélhez megyek, a kávéjuk íze alapján sok mindent meg tudok állapítani a leendő partnerről. Ha ugyanis vizes, felfőtt kávét kapok aminek kevésbé érzem az aromáját, tudom, hogy nagy valószínűséggel a kávégépen spórolnak a cégnél. Tehát ha egy ilyen alapvető élményt nem engedhetnek meg a kollégák maguknak, minthogy megfelelő kávéhoz jussanak, akkor vajon mi másra költhet még a cég? Ellenben tapasztaltam már olyat is, ahol külön kávéfőző működött a mindenki számára elérhető teakonyhában, és külön kávéfőzőket állítottak a vendégek fogadására kialakított tárgyalóban. Így a vendégeket megfelelő aromájú kávéval tudták kínálni, míg a konyhában igen gyakran használt kávéfőzőre sem kellett annyit költeniük.

Jó kávéfőzőért érdemes ellátogatni a BestMarkt webáruházba

Ha belegondolunk, életünk nagy részét, minimum napi nyolc órát egy irodába töltünk bezárva, ezért minden céget óva intek attól, hogy a dolgozóktól megvonják a finom kávé élményének lehetőségét. Ha mindenképpen spórolni szükséges a kávégép költségével, inkább keressenek olyan lehetőséget, ahonnan megfelelő áron megvásárolhatják ezeket a készülékeket. Éppen ezért nagy szeretettel ajánlom minden ügyfelem figyelmébe a BestMarkt weboldalt a megfelelő kávéfőző kiválasztásához! A webáruház hatalmas választékkal rendelkezik a kávéfőzők terén, így biztos vagyok benne, hogy minden költségvetéshez meg lehet találni azt a kávéfőzőt, amelynek a megvásárlásával nem kell lemondania az adott cégnek a minőségi kávé élményéről!

A BestMarkt oldalán rengeteg típusú és márkájú kávéfőzőből válogathatunk. Hogy csak a legismertebb és legelismertebb márkákat említsem, a kínálatból választhatunk Bosch, Délonghi, Szarvasi, Saeco, Bialetti, vagy éppen Nespresso termékeket is. Érdemes átgondolnunk, hova telepítenénk a kávéfőzőt az irodában, és milyen célra használnánk azt? ha teakonyhában használnánk a kávéfőzőt, akkor érdemes ehet elgondolkodni rajta, hogy olyan gépet válasszunk, amely egyszerre akár két vagy több csésze kávét is képes lefőzni. Ha pedig külön a tárgyalókba szeretnénk elhelyezni kisebb gépeket, akkor megfontolandó lehet a kapszulás kávéfőző gépek beszerzése is. Ezek nem csak, hogy gyorsan és könnyen használhatók, de a különböző fajtájú kávékapszulák legtöbbször izgalmas ízekkel szolgálnak. Így tárgyalópartnerei is biztosan elégedettek lennének a felszolgált kávé különleges aromájával.

A finom kávé otthon is elvárás, nem csak az irodában

Persze jó minőségű kávéfőzőt nem csak az irodába, de otthonra is érdemes beszerezni. A BestMarkt oldalán a legnépszerűbb készülékek általában 1-2 csésze kávé lefőzésére alkalmasak, ezek otthoni használatra abszolút elegendőek lehetnek. A víztartályos kávéfőzők terén is nagy a választék, vannak gépek, amelyek akár 0,7 literes víztartállyal is rendelkeznek. Persze ha otthoni felhasználásra választunk gépet, akkor lehet, hogy érdemes kisebb tartályú készüléket választani. Hiszen a friss, finom kávéélmény érdekében gyakrabban cserélnénk a vizet. Egy nagyobb, akár fél literes tartály esetében az állandó vízcsere pazarlással járhat.

És hogy miért tartom érdemesnek ellátogatni a BestMarkt oldalára? Mert a fantasztikus kínálaton túl a kiszállítás is megoldható online, mindössze néhány kattintással! Ha véglegesítettük a kávéfőző rendelésünket, a BestMarkt csapat külső és belső raktáraikban is megnézi a készletet, hogy azt minél gyorsabban házhoz tudják szállítani. Igen, jól hallották, házhoz: a BestMarkt csomagküldő szolgálata ugyanis néhány napon belül kiszállítja az áhított terméket. Ehhez nem kell mást tennie, mint rendeléskor megadni a legideálisabb szállítási címet, és pár napon belül már öné is lehet a gondosan kiválasztott kávéfőző. Rendeljen kávéfőzőgépet a BestMarkt-től most, akár otthoni, akár irodai felhasználásra – higgye el, nem fogja megbánni!