Fürdőszoba tárolási ötletek az új székhely mosdójába

Amikor létrehozol egy új vállalkozást, vannak kiemelkedően fontos dolgok. Ilyen például a higiénia, karöltve az esztétikával, hiszen egy ronda és koszos környezetben senkinek sincs kedve dolgozni. A székhely kialakításánál fokozottan figyelembe kell venni ezeket a tényezőket, ugyanis a leendő alkalmazottaktól sem lehet elvárni például, hogy egy sötét fülkében egy vödörbe intézzék a dolgukat. Kulturált emberek vagyunk, nem igaz? Engem is pontosan ezek az elvek vezéreltek, amikor a frissen megalapított cégem számára alakítottam ki a bázist. Ugyan voltak gondjaim, hiszen a fürdőszoba tárolási ötletek terén nem mondhatni, hogy remekeltem, de egy régi kedves barátom segítségével ezt is sikerült valahogy áthidalni.

Nem mondanám, hogy végtelenül kreatív ember vagyok, sőt, a művész érzékem egy karalábééval vetekszik, és sajnos a lakberendezés is valamilyen szinten ide tartozik. Viszont a készülőfélben lévő mosdóhelyiségbe valamilyen módon meg kellett oldani a takarítószerek, toalettpapír, kéztörlők, és minden egyéb tárolásának problémáját. Lehet, hogy van, aki számára ez magától értetődő, de fürdőszoba tárolási ötletek hiányában sokat kellett, hogy törjem a fejem. Van egy régi kedves barátom, akivel középiskola óta tartjuk a kapcsolatot, és mindent megosztunk egymással. Neki is elpanaszoltam, hogy ötlettelen vagyok, de ő szinte tálcán kínálta a megoldást a számomra!

A beszélgetésünket követően hamarosan kaptam tőle egy üzenetet (a céges mailfiókba, hisz mondtam neki, hogy azt sokkal előbb olvasom, mint a magánt), és egy weboldal linkje volt benne, ahonnan ötletet meríthetek. Mi az, hogy meríthetek! Olyan volt, mint fuldoklónak egy korty levegő! Nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen egyszerű információs oldalról a fürdőszoba tárolási ötletek majd csak úgy elkezdenek záporozni a fejemben. Valószínűleg egy ilyen kezdőlökés kellett, ugyanis pár napon belül már meg is született a terv a fejemben. Beszereztem hozzá mindent, a kivitelező pedig gyönyörűen megcsinálta. Egyik-másik emberem meg is jegyezte azóta, hogy a benti vizesblokk szebb, mint nála az otthoni, szóval azt hiszem, sikerrel jártam.