Minőségi férfi bőr pénztárcát vettem ajándékba

Cégalapításnál sokféle kérdés felmerül, mint például, hogy melyik vállalkozási formát érdemes választani, milyen díjakra lehet számítani, és pontosan hogy is néz ki a cégalapítás menete. Ezeken mentünk végig nem olyan rég a legjobb gyerekkori barátommal, aki idén úgy döntött, hogy létrehozza a saját cégét. A segítségemmel az első lépéseken könnyedén túl is jutott, és arra gondoltam, hogy gratuláció gyanánt veszek neki egy minőségi férfi bőr pénztárcát. Jelképezve azt, hogy legyen hová gyűjteni a sok-sok pénzt, amit a vállalkozásával fog megtermelni.

Nemrég barátnőm vett magának egy jó minőségű bőr pénztárcát, ami nagyon tetszett, így megkérdeztem tőle, hogy hol vásárolta. Elküldte nekem a linket. Egy picit meglepődtem, mert a cég, a cipőmarket. A nevéből adódóan azt gondoltam, hogy csak cipőket lehet náluk találni, de hamar kiderült az, hogy az oldalon pénztárca kategória is megtalálható, méghozzá külön el lehet érni a férfi pénztárcákat és a női pénztárcákat. Ez nagyon jó megoldás, így könnyű volt elérnem a férfiaknak való pénztárcákat.

Közel húsz darab férfi pénztárca között tudtam nézelődni, ami bőségesen elegendő. Az oldalon különböző méretű és különböző színű pénztárca közül lehet választani. Amikor én néztem, barna, bordó, fekete, kék és szürke színek közül lehetett választani, de vannak olyanok is, amik többszínűek. Nekem pont olyan mázlim volt, hogy amikor az oldalon jártam, akkor épp voltak akciók is, és így egyes pénztárcák tíz és harminc százalék közötti kedvezménnyel voltak elérhetők, aminek köszönhetően az én pénztárcám is igazán örült a vásárlásnak.

Szóval így tudtam meg, hogy a cipomarket.hu oldalon nem csak cipők, csizmák, papucsok és szandálok érhetők el, hanem női és férfi pénztárcák, valamint táskák is megtalálhatók az oldalon. Nagyon pozitív volt számomra, hogy száz százalék pénz visszafizetési garanciát vállal a cég, így ha a termék nem felelne meg azoknak az elvárásoknak, amiket felé támasztunk, akkor vissza is lehet küldeni és bármilyen készleten lévő másik termékre kicserélik, illetve arra is lehetőség van, hogy a vételárat visszakérjük.

Azt gondolom, hogy ilyet olyan cégek szoktak vállalni, akik magabiztosak a kínálatukat illetően, így egy darabig nem aggódtam azon, hogy rossz minőségű terméket kapnék. Amikor megérkezett a kiválasztott pénztárca, pontosan olyan volt, amilyennek a webáruházban is tűnt, tökéletes minőségű, nagyon szép és minden bizonnyal hosszú ideig használható pénztárcát sikerült találnom a barátomnak.

A kiszállítást Pick Pack Pontra kértem, nekem így egyszerűbb volt az átvétel, de egyébként GLS is szállít ki tőlük, és személyes átvételre is lehetőséget biztosítanak az országban több városban is, így ha valaki győri, esztergomi, szombathelyi vagy váci, akkor személyesen is át tudja venni az oldalon leadott megrendelést.